sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kesä ja töitä

Meillä on vietetty leppoisia kesäpäiviä. Tosin ei voi valittaa ainakaan, että olisi ollut hellettä. Toisaalta ihan kiva, pystyy sentään olemaan ulkona:)

Piun kanssa ollaan käyty kerran viikossa pentukoulussa. Nyt alkaa tyttö pikkuhiljaa tajuta, että voi sitä liikkua ja touhuta ilman muuta laumaa. Olemme myös käyneet autoilemassa ja kävelyllä Inkoo cityssä. Tosin siellä harvakseltaan liikkuu muita päiväaikaan. Toisaalta, onhan se ihan kiva, että tuo kulkee rauhallisesti eikä sinkoile sinne tänne. Saa nähdä, kuinka kauan:)

Oltiin Kiran kanssa myös pitkästä aikaa pk-tottistelemassa. Ihan positiivisella mielellä jatketaan harjoituksia. Se on vaan kurja juttu, että asiakkaat "häiritsevät" näitä treenikuvioita. On oltava tonteilla, kun karvakorvat tulevat hoitoon:)

Inkoossa oli jokin aika sitten BH-koe. Olin katselemassa ja taas alkaa iskeä kipinää, josko sittenkin... Onnea vielä Pia ja Rudi! Se meni upeasti! Canidaen koe oli hienosti järjestetty:) Kenttä oli hyvässä kunnossa eikä koirakoille ollut mitään ylimääräisiä häiriöitä. Keli oli tosi lämmin, mutta hyvin koirat ja ohjaajat jaksoivat auringon paahteessa mennä.

Heinäkuun viikonloput ovatkin sitten buukattuja koirakarkeloihin. Ollaan menossa Roosan ja Ottolaisen kanssa pariin näyttelyyn. Sokerina pohjalla on sitten puuhapäivä Hämeenlinnassa. Oikein mukavasti on Druzkaya-koiria omistajineen ilmoittautunut mukaan. Ihana nähdä osaa koirista ja omistajista pitkästä aikaa. Osa taas visiteeraa säännöllisen epäsäännöllisesti täällä metsässä.

Otto on toipunut hienosti ristarileikkauksesta ja palaa näyttelykehään. Saapa nähdä, josko saataisiin poitsulle muotovalion arvo tänä kesänä. Jos ei tärppää, niin jatketaan harjoituksia.

Työrintamalla pitää kiirettä. Ihmiset reissaavat lomillaan ja karvakorvat tulevat tänne lomailemaan. Ihan kiva, että asiakkaita nyt taas on enemmän. Onhan tämä vähän sellaista kausiluontoista hommaa. Loma-ajat on kiireistä aikaa:)

Onneksi sentään nyt on pitkälle iltaan tai oikeastaan yöhön valoisaa. Tuntuu, että saa vuorokauteen monta tuntia lisää aikaa. Minusta tulee kesällä varsinainen yöeläjä:)

Laitetaan loppuun sitten muutama kuva Nalasta. Hän on joka paikassa mukana touhuamassa:) Kira katselee, jotta mitähän tuo pikkukissi nyt on saanut päähänsä.. Kaikki ohuet johdot on Nalan mielestä ihan huippuja. Niitä voi tassuttaa tai pureskella.

Nala on myös mielellään ulkona, mutta ei yleensä lähde pihasta pidemmälle. Muutaman kerran on juossut puuhun, kun koirat lähtevät perään.

Luulen kyllä, että nuo kissat tekevät ihan tahallaan koirille kiusaa. Koirat antavat kissojen olla ihan kaikessa rauhassa, kun ne kävelevät, istuskelevat tai muuten vaan puuhastelevat. Yht'äkkiä kissa(t) ottavat kauhean spurtin juosten koirien naaman edestä. No, tietysti nuo pöhelöt lähtevät perään ja kissat sinkoavat puuhun.


Tällä tyylillä pääsee sisälle:)

Ei kommentteja: