lauantai 24. marraskuuta 2012

Pariutuneet:)

Piikkiössä ollaan vierailtu torstaina ja tänään Vickanin kanssa. Torsti (D. Dinosavr) oli sangen innokas astumaan:) Toivottavasti saamme reilun kolmen viikon kuluttua ultrassa nähdä, että pentuja olisi tulossa.

Kuopion tytöt Liila (TK1 D. Dlya Tebya ) ovat tokoilleet menestyksekkäästi!

17.11. toko avoinluokka 172 p./1-tulos, 3. sija
3.11. toko avoinluokka 149 p./2-tulos

Synttärionnittelut Druzkaya B-pesueelle, Gini, Sissi, Zlata ja Seppo!
Jengillä on tänään nelivuotissynttärit:)


Piun kanssa olemme olleet treenamassa koiranetsintää. Sitä ei tunnut juoksuaikakaan häiritsevän hienoa työskentelyä. Roosan kanssa kävelimme perjantaina kolmen kilometrin jäljen melkein valmiille etsijäkoiralle. He käyvät ajamassa jäljen sunnuntaina eli melkein kaksi vuorokautta vanhana. Jälki kulkee Inkoon keskustan läpi, joten siellä on varmasti ollut viikonlopun aikana jos jonkinlaista nelijalkaista kulkijaa:)  

Kira on toipunut aivan entiselleen:) Se juoksee, hyppii, leikkii ja ottaa roskakylpyjä metsässä. Aivan uskomatonta, että se parani niin nopeasti ja hyvin! Saapa nähdä, pitääkö paikkansa, että steriloitu koira pullistuu melkenpä väistämättä. Koko lauma on aina ollut hoikassa kunnossa aina, joten mielenkiinnolla odotan seurauksia:) Leikannut kirurgi sanoi, että mahdollisen lihomiseen taipuvaisuuden huomaa jo parissa kuukaudessa. Varmasti Kirasta tulee aina pahempi ruokavaras tilaisuuden tullen, mikäli sen ruoka-annosta joutuu pienentämään. Sehän on elämänsä aikana päässyt muutamia kertoja itsekseen syömään nappulatynnyristä aivan järjettömään ähkyyn itsensä. Tyyppi kun osaa avata kaikki ovet ja tynnyrin kannen niin halutessaan. Nykyään ruoat on pihalla ja ulko-ovi takalukossa. Eipähän enää ihan äkkiä pääse nappulavarkaisiin:)  

Nyt pidämme peukut ja varpaat pystyssä, jotta tärppäisi ja Vickan tulee kantavaksi:)

Ei kommentteja: