tiistai 13. marraskuuta 2012

Vässykät isolla kirkolla

Piun penskat osallistuivat viikonloppuna pentunäyttelyyn Ikää niillä oli muutaman päivän päälle 5 kk. Kakarat käyttäytyivät mallikkaasti. Niitä ei yhtään jännittänyt iso halli, jossa oli paljon meteliä, koiria ja ihmisiä:)

Näyttelyssä olikin huikea määrä pentuja! 13 oli ilmoitettu, joista kaksi oli poissa. Pikku-urosten (5 - 7 kk) luokassa kilpaili Uuno ja Edi. Uuno oli pikkupentujen urosten toinen saaden kunniapalkinnon ja Edi kolmas. Onnittelut urosten ykköselle Oscarille taustajoukkoineen.
Edi (D. Edinstvennnyi)
Uuno (D. Ekstaz)
Molemmilla pojilla arviostelussa luki, että erinomainen tyyppi, hyvä pää, tummat silmät, hyvä selkälinja ja kaula. Hyvät kulmaukset. Liikkuu erinomaisesti. Nämä oli ne, mitä ulkoa muistan:) Tuomarina Hillkka Salohalla, joka kirjoittaa melko pitkät arvostelut.

Pikkupentujen nartuissa Alli nappasi voiton saaden kunniapalkinnon. Alli pyyhkäisi itsensä kaikkien narttujen ykköseksi:) Allin arvostelu oli myös todella hyvä. Erinomainen tyyppi, hyvä selkälinja ja kaula, hyvin kulmautunut, liikkuu erinomaisesti. Tämä lyhykäisyydessään arvostelusta:)

ROP-keähässä olikin sitten kaksi pikkupentujen luokasta ponnistanutta kilpailijaa:) ROP-kehästä otettu kuva ei ole kaksinen, mutta jälkimmäisenä ravaa Alli, jolla näyttää liikkeissä potkua riittävän.
Alli VSP-pentu
Urosten pikkupentu Osckar oli ROP ja Alli VSP. Onnittelut Oscar & Katja ja Alli & Anne!
Edi, Alli ja Uuno
Kuvassa vielä koko ryhmä rämä:) Kauniita ja hyvin käyttäytyviä kakaroita! Aivan mahtava päivä! Kiitokset kasvattien omistajille Annelle, Johannalle ja Katille pentuineen, että isänpäivästä tuli ikimuistoinen:)

Kuvista kiitokset paparazzina hääränneelle Edin isännälle ja Pauliinalle. Omasta kamerasta tietty loppu patterit ja varapatterit olivat kotiin tullessa samassa paikassa, mihin ne olin laittanut, jotta lähtevät mukaan.

Ei kommentteja: