keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Hälsningar från Sverige:)

Vickanin (Gårdarikets Evrika) ja Haadeksen (Gårdarikets Ecco) kasvattaja, Ingemar, pistäytyi meillä käymässä. Mitä on neljän vuoden aikana tapahtunut:)

Ingemar, Vickan ja Haades syyskuu 2010
Tänään 20.5.2014
Olihan Ingemarilla meille myös tuliaisia:)




Hän on Gårdarikets Froste (Aaron Ben Hur vom Dom x Evita-Zoya vom Zarenhof)  "Mosse" 9 vkoa:) Mosse jatkoi matkaa sijoituskotiin Vantaalle Pian ja Visan sekä Remun (D. Fint) perheeseen. Onnea matkaan pikkumies!

Mosse ottaa kapsäkinsä mukaan!
Ritza (D. Favoritka) debytoi näyttelykehässä ja pyörähti viikonloppuna kahdessa näyttelyssä. Palveluskoiratapahtumassa Helsingissä oli tuomarina Harry Tast. JUN-ERI, JUK2. Riihimäen ryhmiksessä sunnuntaina oli tuomarina Astrid Lundava Eestistä. Olikin tiukka täti, kun ei tainnut yhtään eriä jakaa. Ritza EH ja JUK3. Hienot arvostelut molemmilta tuomareilta kuitenkin tuli, joten tästä on hyvä jatkaa. Onnea Ritza & Sari!

Kelmi ('D. Galstuk) käväisi trimmissä. Hieno, pieni mustaterrierin alku kuoriutui turkin alta. Pentunäyttelyä pukkaa, joten pieni ennakkosiistiytiminen oli paikallaan:) Harmi, kuvaa ei tullut otettua!

Vepekausi korkattiin tänään käyntiin. Wuhuu! Oli hienoa olla rannalla, kun oli melko lämmin ja tyyni ilta. Mikä parasta, Vickanin uintitekniikka oli ottanut hurjan harppauksen! Lienee soffalla talven aikana reenannut:) Tyyppi oli ihan intoa piukassa, kun hoksasi, että rannalla ollaan. Ihan huippua, kun koira on niin täpinöissään menossa tekemään töitä!

Valun veneestä veteen -liike (veneestä hyppy) tehtiin ensin ja sehän meni todella mallikkaasti Vickanin omalla tyylillä:) Toisella kierroksella harjoiteltiin vain uimista. Vickan ui reilu 30 m veneelle ja takaisin. Uiminen näytti paljon tehokkaammalta ja jotekin paljon paremmalta, kuin viime kesänä. Lopuksi heitin sille muutaman kerran lelua veteen ja kas, kummaa! Vickan haki sen tosi mielellään ja toi suussaan minulle rantaan. Jihaa!

Tästä innostuneena kokeiltiin, josko se veisi esineen veneelle, kun Anne oli vielä veneessä. Hupsista! Vickan vei kuin veikin lelunsa veneelle saakka. Tosin ei luovuttanut sitä pois. Mutta se ei haitannut yhtään, koska piti lelun tukevasti suussa ja ui veneelle ja takaisin rantaan. Jess! Aivan mahtijuttu! Ehkä se sittenkin joskus oppii viemään esinettä veneelle!

Harmi, että työt haittaavat harrastusta! Vepetreeneissä olisi mahdollista käydä useasti viikossa. Uintiharjoitukset eivät tosiaan olsi pahasta, jotta koira jaksaa uida matkaa. Koira oli kyllä ihan poikki, kun tultiin kotiin.

Ei ole enää pitkästi erkkariin aikaa. Sinne lähtee ryhmä rämä kuuden aikuisen ja neljän pennun voimin:)



Ei kommentteja: