lauantai 18. heinäkuuta 2009

Jännitys vihdoin ohi


Sohwi ja pennut voivat hyvin. Mammalle on pikkuhiljaa alkanut ruoka taas maistua. Ollaan ulkoiltu hieman. Sohwi lähteekin mielellään ulos toisin kuin aiemmat mammat. Pentuja on siis neljä tyttöä ja neljä poikaa. Kaikki ovat hyvin jänteviä ja reippaita. Maitoa tulee varmastikin jo jonkun verran, kun pennut ovat hiljaisia ja rauhallisia, kun ovat syöpötelleet. Sohwi hoitaa alun häkeltymisen jälkeen pentuja oikein hyvin:)

Itsellä meinasi kyllä tulla jo pikkuisen väsy, kun (tietysti) synnytys käynnistyy puolen yön maissa ja kestää sitten aamuun saakka. Välillä vaan kahvia kitusiin, jotta silmät pysyivät auki. Ajattelin sitten mennä iltapäivällä vetäisemään pienet tupluurit. Mutta toisin kävi, aikataulu venähti hiukan ja ehdin tirsoille vasta kuuden maissa illalla. Puhelin äänettömälle ja herätys tunnin päästä. Väsymys painaa edelleen, joten kohta täytyy hipsiä Sohwin viereen köllimään:)


Meidän lempparikaveri Sebu the Doggi lähti tänään kotiin. Hauskaa oli se, että joka kerta, kun iltapäivällä otin Kiran ulos, se kipitti koirahoitolan ovelle istumaan ja odottelemaan kaveria. Naurettiin, että se menee sinne hakemaan kaverin mukaan lenkille:) Jos muut tytöt olivat mukana, Kira ei sinne ovelle mennyt. Juoksua pukkaa, joten muut tytöt jäivät ilman juoksutusta. Tosin Aada ei todellakaan välitä juoksennella.. Kiva, kun saatiin "lainata" Sebua:) Ihana kuolahuuli! Kiitokset vielä Mellulle, kun tullessaan kiikutti Sohwille vähän extraenergiaa toipilasruoan ja Nutriplus geelin muodossa. Rouva kun ei ollut enää kahteen päivään syönyt, niin oli varmasti pitkän synnytyksen jälkeen puhti poissa.
Ei kommentteja: