keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Rajapyykkejä

Pentuset osaavat jo hieman "kävellä". Massu on hyvän matkaa irti alustasta ja jalat liikkuvat sinne tänne. Kun mamma menee laatikkoon, ei enää ehdi käydä pötkölleen, kun lapset pyörivät jaloissa.

Usea pentu on jo puhkaissut kilon rajapyykin:) Pienin poika sitkeästi kulkee mukana ja syö kovasti. Paino nousee kyllä, mutta ei kuitenkaan samassa tahdissa isompien kanssa. Mutta kyllä hän kuitenkin kasvaa koko ajan omaa tahtiaan:) Enää ei niin kovasti huolestuta. Imu on kova ja kaveri liikkuu varmasti nopeimmin, kuin kukaan muu.. Ehkä ei ole niin paljon massaa mukana raahattavana.

Pennuilla alkaa myös silmät pikku hiljaa raottua. Osalla jo näkee selvästi, että silmät on osin jo auki. Varmaankin viikonloppuna silmät ovat avautuneet kaikilla.

Sohwille alkaa ruoka maistua paremmin ja paremmin, kun ei tarvitse koko ajan olla pentuja hoitelemassa. Hän nukkuu pentulaatikon ulkopuolella, mutta osaa heti mennä laatikkoon, kun alkaa tietynlaista kiljuntaa kuulua. Enää Sohwi ei ihan joka murahteluun ja haukahteluun havahdu. Ulkoilu on edelleen aika pikaista. Kovin pitkälle ei mamma vielä suostu lähtemään. Mutta nyt jo kuitenkin mielellään lähtee pihalle:)

Tässä taas muutama kuva tältä viikolta.. Josko kohta saataisiin jo sellaisia kuvia, joissa kakarat on jalkeilla.
Ei kommentteja: