sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Sunnuntain säpinät

Jep, säpinää on taas tällekin päivälle riittänyt.. Ensin näyttelyuutisia. Zlata (Druzkaya Bodraja)
oli Kokkolan KV-näyttelyssä ja tuomarina V-P Kumpumäki. Tuomisina tälläkin kertaa ROP-pentu -tulos. Hienoa!! Isot kiitokset Katjalle ja Hennalle! Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä näyttelyssä.Tänään Sebu tuli juoksuttamaan tyttöjä. Mukana tulivat myös Mirja ja Lauri Ginin (Druzkaya Bessmertnika) ja Areksen kanssa. Jengi oli ollut jälkitreeneissä:) Hyvin oli jälkitreenit sujuneet.

Oltiin porukalla (minä, Mirja ja Mellu sekä Kira, Roosa, Gini ja Sebu) metsässä juoksuttamassa koiria. Aikansa kesti, mutta vihdoinkin Sebu sai neidit peräänsä. Voi elämä sitä vauhtia! Gini-vässykkä paineli porukan perässä ja vauhtia hänelläkin on jo hurjasti. Mutta hiukan pikkuista jännitti, kun isot haukkuivat toisilleen .. ilmeisesti yrittivät käskyttää, jotta liikettä töppösiin:) Gini ei kuitenkaan mitenkään arastellut vaan katseli pienen matkan päästä, jotta mitä kummaa tapahtuu. Eikä aikaakaan, kun Gini osallistui haukkumistalkoisiin:)

Oli kiva nähdä Giniä ja tietty omistajia myös. Kyllä nuo Kiran lapset on niin mukavia luonteeltaan ja nättejä paketteja:)

Jotta tuota työtä koirien kanssa riittää, Roosa kävi sitten lenkillä puhaltamassa kuplia jossain suopläntissä. Uuh, mikä haju ja mikä määrä kuraa koiran jaloissa ja päässä voikaan olla! Koska asiakkaita on tänään tullut ja mennyt koko iltapäivän ja illan, saapi koira nyt haista huomiseen. Yöks.. Tassut ja naama huljuteltiin pikaisesti ämpärissä, jotta edes osa tuosta vellistä jäisi ulos.

Sohwin turkki lähti tänään:) Nyt on rouvalla mukavampi olo kasvatella massua. Josko saisi otettua muutaman kuvan tässä lähipäivinä.

Ei kommentteja: