lauantai 4. heinäkuuta 2009

Lauantaipäivän ratoksi

Päivä on ollutkin tänään taas tapahtumia täynnä! Koirahotelli on täynnä asiakkaita, joten siinä meni aamun tunnit töitä tehden. Muutama asiakas otettiin heti aamusta vastaan.

Kahvikupillinen vauhdissa sisuksiin ja Aadan kanssa virikkeistymään. Jälleen kerran Aada toimi hienosti ja töitä tehden. Tosin vähän negatiivistakin palautetta saatiin.. Aada oli niin täpinöissään, kun pääsi hommiin, että oli jollain jalalla hypähtänyt maalimiehen päälle.. Ei kuitenkaan kai mitenkään tarkoituksella yrittänyt murjoa häntä:) Haukku lähtee hyvin ja jaksaa haukkua.. Niin, Aada vissiin tarkistaa, että onko maalimies elossa, tökkäsee ja nuuskii ennen ilmaisua.. Mitähän sekin mahtaa tarkoittaa?

Nyt toiskertalaiset Spede alias Kottarainen ja Urpo hoksasivat erinomaisesti, mitä ne tyypit siellä metsässä köllii .. niillä on makkaraa, NAM. Tappijalat välillä pysähtyivät paikoilleen, tuumasivat tovin ja jatkoivat taas matkaa, kun löysivät hajun. Oli kiva seurata, kuinka koiran hoksottimet syttyivät!Sebua ei tällä kertaa tarvinnut paeta:) Haamuilu riitti, onneksi! Pääsin palkkaamaan Sebua patukalla:) Voi elämä, että "pienellä" oli hauskaa. Sebu ei kuulemma tahdo pysyä maalimiehellä, mutta patukan hän toi iloisesti minulle takaisin, vaikka omistaja oli vieressä. Hyvä homma!

Koirarintamalla on muutenkin työntäyteinen viikko tulossa. Karjaan näyttelyyn käypi ryhmä rämä, Otto, Kira ja Seppo. Siispä pesua, pöhötystä ja trimmausta tiedossa x 3.

Sohwi on myös käynyt taloksi. Vässyköiden syntymään on vielä toivottavasti kaksi viikkoa. Rouva on sen näköinen, että olisi jalkapallon nielaissut. Turkki lähtee ehkä ensi viikolla ja katsotaan, josko massukuvia saisi otettua. Ruoka maistuu ja vielä Sohwi jaksaa ja haluaa juosta, hyppiä ja pomppia.. Saa nähdä, kuinka kauan:)Huomenna Zlata on näyttelyssä Kokkolassa. Saapa nähdä, kuinka tytön tällä kertaa käy! Kiran vässykät on jo reilun 7 kk:n ikäisiä. Jestas, että aika menee nopeasti. Tässä Zlatan 7 kk vapaa poseeraus:)

Hennalle kiitokset trimmauksesta!Ei kommentteja: