maanantai 1. maaliskuuta 2010

Seitsemän viikkoa jo kulunut

No, niin. Tällä viikolla aloitetaan sitten surutyön tekeminen. Ensimmäisenä lähtee Emma Helsinkiin, Kannelmäkeen. Sieltä sitten voi hänet bongata:)

Eläinlääkäri kävi tekemässä pennuille tarkastuksen ja kaikki oli hyvin. Kira katsottiin samalla, kun hänellä on silmä vuotanut jo jonkun aikaa enemmän tai vähemmän. Nyt sitten tippoja silmään, jotta tulehdus lähtee. Onneksi tuo tulehdus ei ole tarttunut muihin koiriin.

Kuolleiden pentujen avausraportti kopsahti postilaatikkoon. Mitään sairautta ei pennuista löytynyt. Kuolinsyynä oli hapettomat keuhkot.

Sitten taas pakollinen kuvapläjäys. Valitettavasti kuvat ovat vallan surkeita. Päivät ovat olleet pimeitä ja lunta on taas vaihteeksi tullut taivaan täydeltä. Pennut viihtyvät hyvin ulkona ja tykkäävät kovasti lumesta. Se myöskin maistuu tosin hyvältä:)

Sissi pentujen kanssa Onko reilua?
Mamman puhuttelussa
Osaa olla suloinen myös:)
En se minä ollut!
Söpöstellään:)
Kiran tytär Gini ja veljensä Ares omistajineen kävivät pitkästä aikaa moikkaamassa. Siistittiin Ginin turkki. Karvan seasta kuoriutui tosi nätti , kompakti narttu:) Gini on reipas ja avoin neiti, virtaa riittää:)
Näin tällä kertaa.. Kevätaurinkoa odotellen!

Ei kommentteja: