torstai 25. maaliskuuta 2010

Kuvapläjäys ja uusi perheenjäsen

Ajattelimme, että Simban täytyisi saada lajitoveri:) Niinpä meille on tänään muuttanut neiti Nala. Simba leikattiin viime viikolla, joten voitiin turvallisin mielin tyttökissa ottaa. Tosin hänet leikkautetaan myös, kun sen aika on.

Ensitapaaminen sujui hienosti! Tosin Nala pitää Simban kurissa. Hän murisee ja sähisee Simballe, kun tämä tulee lähelle. Mutta sitten taas Simban perässä täytyy hiippailla:)

Hei, kuka olet?
Ihmettelyä!
Nala katsoo Piu'ta
Kasvot

Pientä leikkiä:)
Yritin tänään ottaa vaihteeksi omista koirista kuvia. Mutta ei sitten! Vaikka aurinko ei paistanutkaan kirkkaasti, niin silti oli liikaa valoa. Hitto soikoon, että on vaikea noista mustista otuksista saada onnistuneita otoksia.
Mitä iso edellä, sitä Piu perässä
Roosa ja Piu
Taisi irrota pää Piulta:)
Roosa, Marsu ja Piu

Söpöstelyä:)
Roosa ja marsu

Tällä viikolla olen saanut Kiran pentujen omistajilta kuvia ja kuulumisia. Kiitos teille kaikille! On ihan huippua, että kaikkien kasvattien omistajat pitävät säännöllisesti yhteyttä.
Torsti ja Herkules
Torsti ja eväät
Lentoon!
Emma
Haluaisin toivotella kaikille jo aurinkoista ja lämmintä kevättä. Mikäli säätiedotuksiin on uskomista, kevättä ei ole vielä luvassa. Pakkasta vaan ja ehkä vaihteeksi lisää lunta. Meillä varmaan juhannuksena lasketaan liukureilla mäkeä. Talon edessä on valtavat kinokset ja seinustalle ei paista aurinko mihinkään aikaan päivästä. Joten ei ole toivoakaan, että lumet häipyisi.

Ei kommentteja: