sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kesäpäivä

Ihan ensimmäiseksi isot 1-vuotisonnittelut kaikille C-pentueen vekaroille, Saralle, Lunalle, Helkalle, Muskalle, Zarolle, Aramikselle, Ozzylle ja Lakulle! Niin se aika vaan rientää ja pienistä palleroista on tullut melkein aikuisia koiria. Kiitokset myös koirien omille ihmisille!

Kesäpäivä Suvipielisellä oli aivan mahtava! Kiitokset organisaattoreille, Kirstille ja Jaanalle! Päivä oli kaikin puolin antoisa ja rento. Mukavaa yhdessä oloa ja kuulumisen vaihtoa:) Koirien kanssa tottistelua, vinkkejä ja ajattelemisen aihetta. Olimme myös "näyttelyssä". Kävimme läpi, miten koiraa tulisi esittää ja mitä on otettava huomioon jo ennalta, kun miettii ilmoittavansa koiran näyttelyyn.

Ja olihan meillä "BH-koe" myös:) Taru ja Sari koirinensa tekivät harjoitusmielessä kokeen. Molempien pulssi vissiin hipoi kahta sataa, vaikka oltiinkin tutussa porukassa eikä ollut oikeaa tuomariakaan paikalla. On se vaan outo juttu tuo jännittäminen!

Ilmapiiri oli rento ja hyväntuulinen. Monet tapasivat ensimmäistä kertaa näin monia mustia omistajineen. Paikalla oli yli kaksikymmentä koiraa omistajineen. Söimme nyyttäriperiaatteella. Ruokaa oli riittävästi ja se oli herkullista! Kiitos jauhopeukaloille ja salaattien tekijöille.

Druzkaya-koiria oli paikkalla kaikista pentuesta. Huippua! Ihmiset tapasivat toisiansa ja saivat vaihtaa kokemuksiaan koirista. Paikalla oli A-pentueesta Nita ja Rudi, B-pentueesta Seppo ja Gini, C-pentueesta Muska ja Laku ja D-pentueesta kaikki tytön tylleröt, Emma, Liila, Iitu ja Piu. Kiitos heidän omille ihmisilleen, että pääsitte tulemaan!

Paikka oli aivan mahtava! Kennelhovi oli metsän siimeksessä järven rannalla. Melko lämmin ilma ei kuitenkaan ollut haitaksi. Varjoa oli riittävästi ja koirat saivat välillä käydä pulahtamassa järveen. Rakennuksessa oli keittiö ja tilava huone pirttipöytineen. Pihalla oli grillikatos. Tulimestarina taisi toimia Lauri. Hiillos oli ruoka-aikaan parhaimmillaan!

Toivomme, että saamme palautetta kasvattien omistajilta tästä tapahtumasta. Mitä haluaisitte lisää, mitä vähemmän, erityistoiveita. Voimme suunnitella vastaisuudessa uuden tapahtuman ja palautteiden kautta miettiä, mitä siellä tehtäisiin.

Laitan muutamia kuvia tähän loppuun. Koirat eivät ole missään edustuskuosissa. Osa on jo käynyt uimassa, ovat märkiä tai itsekseen kuivumassa olevassa turkissa. Eli lomalaisia:)

Druzkaya-koirat omistajineen
Edessä Taru & Nita ja Iitu, vasemmalta Sara & Liila, Paavo ja Petra & Rudi ja Muska,
Sirpa & Emma, Kati & Laku + Piu, Mirja & Gini ja Laura & Seppo
Koko jengi yhes koos:)
Näyttelytreenissä Muska
Iitu (6 kk) tottistelee
Ginin hampaat "tuomarin" syynissä
Liila (6kk) ja "näyttelyssä" juoksemista
Seppo (1,5 v)
Seppo ja Laura perusasennossa
Seppo välitunnilla
Koiran palkkaamisen harjoitus.
Minuutti aikaa, kuinka monta namia
ohjaaja ehtii laittaa "koiran suuhun"
Sara, Sirpa, Taru ja Tuire
Kati ja Laku perusasennossa (1 v.)
Seuraamisharjoitus, Alek ja Jaana
Merlin (9 kk) seuraamisharjoitus
Taas välitunnilla
Vasemmalla Gini, edessä Seppo ja takana Liila
Taru & Nita ja Sari & Boris ilmoittautuvat
BH-kokeeseen
Boris ja SariTaru ja Nita
Nitan palkka
Hauskaa oli, toivottavasti oli muillakin! Laittelen lisää kuvia, kunhan saan ne tänne Inkooseen. Jos osallistujat omista koiristaan haluaa kuvia, lähetän mielelläni. Kyselyt voi laittaa sähköpostiini. Yhteystiedot nettisivuilla. Niitä viileämpi kelejä odotellen, edelleen!

Ei kommentteja: