maanantai 12. heinäkuuta 2010

Täyskäsi!

Ryhmä rämä visiteerasi Karjaan näyttelyssä:) Sielähän sitten kävikin oikein hyvin, ei olisi paremmin enää voinut mennä. Roosa (Druzkaya Alyi) ROP ja serti. Ottolainen nappasi viimeisen sertinstä ja tuli Suomen muotovalioksi:) Otto oli VSP. Hurjan paljon onnea ja isot kiitokset Pialle!

Paikalla oli myös Helka (Druzkaya Charodeyka) ensimmäisessä näyttelyssään. Tuomari antoi EH:n ihan hyvällä arvostelulla. Rokotti hieman pehmeästä turkista ja liikkeistä.

Kuten kuvasta näkyy, Helka iski kesken ringin juoksemisen liinat kiinni:) Ei lähtenyt edes nakin palasella liikkeelle. Eipä sitten auttanut muu, kun vetää tyttö taas liikkeelle. Siitä sitten lähtikin sellaisella ryydloikkahypyllä taas juoksemaan mukana kiltisti. Kiitos Teija ja TP!

Keli oli aivan järkyttävä. Voisi jo kuvitella eläinrääkkäykseksi! Laura asuu muutaman kilometrin päässä näyttelypaikasta ja hän kertoi, että heillä lämpötila varjossa oli 30 +. Eipä mikään ihme, että tuntui siltä, että taju lähtee. Roosa läähätti ja oli tosi voipuneen oloinen. Vaikka kuinka yritti juottaa ja pitää varjossa, olo ei tuntunut helpottavan. Ryhmäkehän jälkeen laitoin vettä letkusta niskaan ja kastelin koko turkin. Josko sitten vähän helpotti!


Edelleen niitä viileämpiä ilmoja odotellen!
Ensi lauantaina sitten tavataankin isommalla poppoolla! Toivottavasti lämpötila laskisi sellaisen kymmenen astetta, vähintään. Aurinko saisi kanssa pysyä poissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!!
t. Zlata porukoineen

Mellu kirjoitti...

Mitä parhaimmat onnittelut tyttökaverille!!!

- Sebu