torstai 22. heinäkuuta 2010

Sara uudessa kodissa:)

Aivan mahtava perhe, Joachim, Sandra ja pikkuinen vauva, kävivät katsomassa Saraa maanantaina kauppareissulla. Tiistaina juttelimme päivällä puhelimessa. Ja kävi niin hyvin, että Joachim kävi vielä tiistai-iltana Saran hakemassa heille.

He viettivät illan, yön ja keskiviikkopäivän kahdestaan. Sandra, vauva ja Kaapo-airis tulivat kotiin tutustumaan uuteen perheenjäseneen myöhemmin keskiviikkona. Tähän saakka kaikki on mennyt hienosti:) Sara on nyt koeajalla ja katsellaan, kuinka siellä lähtee arki sujumaan.

Mikäli jostain syystä homma ei mene suunnitelmien mukaan, Sara tulee sitten takaisin synnyinkotiisa. Onneksi on vielä plan-B olemassa, mikäli elämä ei lähde sujumaan. Uskon ja luotan siihen, että tämä perhe on Saran oma:)

Kiitos kaikille teille, jotka halusitte tarjota Saralle kodin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Sara on aivan mahtava koira!!
Niin kiltti tottelevainen ja ihmis ja eläin rakas että ei voisi enempää odottaa.
Nyt kun valitettavasti Sara ei jäänyt meille muuten kuin rakkaana muistona, haluan korostaa että vika ei ollut Sarassa. Vaan huomasimme kontrastin helpon, rakastavan, miellyttämisen halun, ja nöyrän mutta rohkean ja isolla A lla Angstisen airis-kaapon välillä.
Meillä on vielä se päivä tulossa milloin meidän perhettä täydentää niinkin mahtava koira kuin Mustaterrieri, mutta nyt meidän on vain saatava Kaapo tajuamaan elämän perus sääntöjä. Sara rakastaa kaikkea ja kaikkia lapset 1,5 v - 10 v oli vourotellen Saran rapsutus koneina.

Toivomme että Sara saa mahtavan ja rakastavan kodin ja koira siskoja tai/ja veljiä.

Rakastuneina ja SUURESTI ikävöiden tätä "Mustaa-Maijaa" Kaapo ja koko perhe.
tsemppiä!!

Maritta kirjoitti...

Kiitos tästä viestistä:) Tulee hyvä mieli siitä, että Sara on muidenkin mielestä hieno koira.

Näillä näkymin Sara jatkaa matkaa huomenna, sunnuntaina kohti Pohjanmaata:)

Anonyymi kirjoitti...

Jos tarkkoja ollaan, niin Pohjois-Pohjanmaata ;)