sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Näytelmiä

Huh, hellettä! Ei pitäisi valittaa lämpimästä ilmasta, mutta liika on aina liikaa. Ainakin minulle!

Tämä viikonloppu onkin ollut aikamoista hässäkkää. Hoitolassa on joka kämpässä asukkaita, joten työtä riittää. Pidemmät lenkit onkin jäänyt iltaan. Turha kiusata koiria kuumassa paahteessa, ehtiihän sitä illallakin pitkälle kävelylle, kun valoakin vielä riittää.

Otto ja Ali kera Pian ja Johanna visiteerasivat trimmaussession merkeissä. Laiteltiin Ottoa näyttelykuosiin. Alla onkin sitten kuva, kuinka nuo aikaa keskenään kuluttivat:) Montakohan koiraa mahtaa kuvassa olla?

Saatiin uusi kamera ja pitihän sitä tietysti testata, toimiiko. En tosiaan osaa sitä yhtään käyttää, mutta tällainen otos tuli meidän tomaatista. Vähän huippua, tomaatit alkavat kypsyä! Tuollaisia tomaattiryppäitä tuossa amppelissa on monia. Nam, pian pääsee maistamaan!

Oltiin Forssan Tammelassa Roosan ja Ottolaisen kanssa näyttelyssä. Roosa oli VSP ja sai ensimmäisen sertinsä:) Näyttely oli Roosan kolmas. Kahdesti ollaan oltu erkkarissa.

Otto ERI ja AVK1, PU3. Onnittelut ROP-koiralle Ossille ja serti-Borikselle! Sekä Roosan että Oton arvostelut olivat oikein hyvät.

Otto visiteerasi vielä Porin KV-näyttelyssä. Siellä oli tuomarina rouva Kärdi Eestistä(?). Hän on tunnetusti tosi tiukka tuomari. Otto sai häneltä EH:n. Arvostelu oli kyllä ihan loistava, mutta sijoituksen ilmeisesti tiputti se, että tuomari olisi toivonut pidemmän kaulan ja reilummasti polvikulmaa. Makuasioita:) Aiemmissa arvosteluissa kumpaakaan ei ole mainittu. Tosin Oton pää ilmeisesti kasvoi yön aikana. Lauantaina se oli pieni kokoon nähden ja tänään sitten hyvä, leveä pää:)

Onnittelut Porissa menestyneille, Nitalle ja Ossille kotijoukkoineen!

Forssan näyttelypaikka oli kyllä ihan huippu! Olin jo valmiiksi asennoitunut siihen, että kuumuus on meikäläiselle kuolemaksi. Mutta ei:) Aivan mahtava, hoidettu, valtava nurmikenttä ja isoja, kuulemma yli 200 vuotta vanhoja lehmuksia varjostamassa. Varjoisia paikkoja ei tarvinnut etsiä, niitä oli tarjolla ihan yllin kyllin jokaiselle. Oli tilaa ja avaruutta. Meidän kehä oli kokonaan varjossa:) Tuonne lähtee hyvillä mielin toisenkin kerran.

Kuvassa Otto ja Roosa. Huomaa kyllä, ettei voisi vähempää kiinnostaa:)
Roosa ja handleri. Ei ole mitään hajua, mikä naurattaa!
Otto ja Pia meidän pihamaalla
Parivaljakko Forssassa
Ensi viikonloppuna ryhmä rämä lähtee Karjaalle. Olen menossa jo aamusta talkoilemaan. Inkoon koirakerho on yksi näyttelyjärjestäjistä.

Sitten muistutan vielä kesäpäivästä. Paikka on Hämeenlinnan Kennelkerhon maja, Kennelhovi, joka sijaitsee Rengon kunnassa Suvipielisen rannassa n. 10 kilometriä Hämeenlinnasta. Kartta, joka ei ole häävi, mutta jotain kuitenkin. Mukavasti on porukkaa tulossa!
Zornoi-foorumilla on asiasta keskustelua Yleistä -otsikon alla. Te, jotka olette paikalle tulossa, käykäähän kurkkaamassa. Siellä voi myös kertoa, jos on jotain erityistoiveita, mitä haluaisitte tältä kesäpäivältä. Kertoilemme siellä myös, mitä tuleman pitää:)

Viileämpiä ilmoja odotellen:)

Ei kommentteja: