tiistai 18. helmikuuta 2014

Pyykkipäivä

Vaikka ilma on tänään ollut ihan järkky, taivaalta on tullut vettä, räntää ja vaikka mitä alas enemmän ja vähemmän, meillä vietettiin pyykkipäivää:)

Yhtä lukuun ottamatta kaikki pennut joutuivat suihkuun, föönattavaksi ja vähän saksittavaksi. Isompaa vastarintaa eivät pennut tehneet:) Aika vaan loppui vähän kesken. Piti käydä välillä treeneissä ja jatkaa taas pesurumbaa.

Musja-tyttö (D. Grozá) lähti tänään omaan kotiin Helsinkiin. Onnea matkaan Musja, Kirsi ja koko perhe!
"Musja"

Poika harmaa

Tyttö punainen

Poika lime

Poika punamusta

"Gora"
Jonkunlaiset kuvat saatiin aikaiseksi, vaikka tuntuikin välillä sangen epätoivoiselta. Yksi kaveri täytyy vielä laittaa kuntoon ja kuvata.

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää sekä ulkona että sisällä. Mummokoirat eivät kovin lämpene pennuille. Nuoremmat sietää niitä hyvin, kunhan eivät ihan iholle pompi ja tisseille yritä:)

Meidän olohuoneen matto on ilmeisesti joku pentujen aarreaitta. Sieltä löytyy sukkia, villasukkia, grokseja, pehmoleluja, sanomalehtisilppua ja kaikkea mahdollista, mitä ikinä suussa voi kuljettaa. Kun kannan taju kankaalla makaavat pennut pentuhuoneeseen, niin johan nousee mekkala. Ne protestoivat kovasti, että joutuvat "putkaan". Aikansa mölistyään ne sammuvat ja nukkuvatkin sitten useamman tunnin.

On ollut tosi kiva, että pennut voivat ulkoilla paljon. Leuto ja lumeton talvi ei ole ollenkaan ollut paha juttu tänä vuonna. Pennut osaavat hyvin tehdä tarpeensa ulos ja on tilaa juosta ja riekkua:) Unien ja ruoan pääsevät pihalle rallattelemaan.

Ei kommentteja: