perjantai 28. helmikuuta 2014

Pennut yhdeksän viikkoa

Druzkaya G-pesue on jo yhdeksän viikkoa "vanha". Aika on mennyt nopeasti ja torppa on tyhjentynyt hunnilaumasta:)

Jymy ja Kelmi lähtivät ensimmäisinä heti seitsemän viikon ikäisenä. Kelmi (D. Galstuk) jäi kotinurkille Inkooseen. Kelmin ja nuoren omistajansa, Unnan, kanssa häärää myös riiseniherra Pomo. Hienosti ovat pojat tulleet toimeen, Pomo on ottanut pennun isälliseen huomaan:)

Jymy (D. Gromantnõi) asustelee Railan, teinien ja lappalaiskoirien kanssa Jyväskylän liepeillä, Korpilahdella. Jymyllä on oma blogi, josta voi käydä edesottamuksia lukemassa. Lappalaiskoirat ovat ottaneet uuden tulokkaan lauman touhuihin mukaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Näiden veljesten jälkeen sitten pitkin viikkoa tyyppejä lähti omiin koteihinsa:)

Narttu (D. Grozá) sai kutsumanimekseen Musja. Sillä on kaverina vipukka ja pehkocollie. Tämä tyttö muutti Helsinkiin. Ja aika jännä juttu, sillä he asuvat Herttoniemenrannassa ja vastapäätä meidän entistä kotia:)

Mustaterrieriherra Simon omistaja Heli tuli miniänsä kanssa pentuja katsomaan. Laura vei tuliaisiksi Nicolle Boriksen (D. Grizli). Perheessä on herra ja rouva snautseri sekä lapsia. Näihin partaheppuihin voi törmätä Leppävirralla.

Samalle suunnalle, Varkauteen, lähti Ramses, kavereiden kesken Ramu (D. Gospodin). Ramulla ei omassa perheessä ole koirakaveria, mutta omistajansa Tuomaksen sisaruksilla on kaikenkarvaisia koiria;)

Gora (D. Genij) muutti Lopelle. Sillä on kaverina buvve-neiti ja herra bracco. Gora on ihan paras kaveri perheen pienen tyttären, Lumin, kanssa. Goran ja kumppaneiden edesottamuksia voi seurata täältä.

Eelis (D. Grat) jäi myös lähistölle, Lohjalle. Se lähti sijoituskotiin Lakun (D. Chernyi Voin) ja Uunon (D. Ekstaz) sekä Lolan laumaan. Koirien lisäksi laumaan kuuluu myös kissoja, jotka ovat olleet hyvin hämmentyneitä uudesta pennusta.

Meillä kotona häärää vielä kaksi pentua. Narttu (D. Grazija), jota tuttavallisemmin Leimu, Salli tai Sia -nimillä kutsutaan. Narttu on jäämässä muiden tyttöjen riesaksi.

D. Grazdanin (uros) etsii vielä omaa kotia. Toivottavasti tälle reippaalle ja mukavalle pojalle löytyisi pian omat, rakastavat ihmiset!

Kaikki pennut ovat kotiutuneet hyvin uusiin koteihinsa. Olen saanut mukavia viestejä uusilta omistajilta. Hyvillä mielin nämä pennut olen maailmalle lähettänyt:) Kiitos teille kaikille ja paljon onnea matkaan!

Täytyypä vielä hieman ylpistellä Vickanin tokotreeneissä sattuneen härdellin vuoksi. Olimme hallissa paikallaolotreeneissä. Olisikohan ollut kuusi koiraa rivissä. Vickanin toisella puolella oli collieuros. Toisella puolella oleva koira lähti aika äkkiä ajan alettua hiippailemaan omistajansa luo.

Vickan pysyi paikallaan hienosti. Toisella puolella oleva collieuros päättikin nousta ylös ja lähteä nuuskuttamaan Vickanin takamusta. Ajattelin, että voi perkule, tuo narttu pöllyttää varmasti uroksen! Se ei siedä urosten lähentelyä ollenkaan.

Mutta, yllätys, yllätys! Vickan murisi jäätävällä äänellä ja irvisteli takahampaat vilkkuen. Kauempana ollut uros reagoi murinaan ja lähti katselemaan, että mitä helkkaria tapahtuu. Oli sangen koominen näky, kun Vickan makaa edelleenkin paikallaan, urokset kahden puolen hääriessä ja muristessa ja urosten omistajat ottamassa koiriaan kiinni.

En todellakaan voinut uskoa silmiäni! Tyyppi vaan makaa paikallaan! Kun urokset oli viety pois, kävin palkkaamassa koiran maahan ja jätin vielä hetkeksi paikoilleen. Siinä se vaan olla möllötti:) Tätä tilannetta ei voi muuta, kun tuulettaa ja lujaa!! Olin haljeta onnesta, että tuo otus ei liikahtanutkaan! Aivan mahtavaa:)

Aurinkoisia kevätpäiviä odotellen!

Ei kommentteja: